Cyklojízdy.cz - pražské cyklojí­zdy

Města cyklojízd: Praha | Brno | Plzeň | Ostrava | Liberec

Obsah:

Listopadová cyklojízda s akcentem a bonusem (už určitě!)

Za pár dní, ve sváteční čtvrtek 17. listopadu, proběhne v Praze spousta různých shromáždění a vzpomínek. Jedním z nich bude shromáždění, které nehledí ani tak do minulosti, jako spíš do budoucnosti. Listopadová pražská cyklojízda s Akcentem vyrazí tradičně po 18:00 z náměstí Jiřího z Poděbrad. Jejím cílem bude tentokrát městské cyklistice a cyklojízdám nakloněné  Divadlo Archa, kde se v těchto dnech uskuteční 1. ročník Mezinárodního festivalu divadla s přesahem AKCENT 2011.

Jeho organizátorka, která dlouhodobě podporuje cyklojízdy a Auto*Mat, nás pozvala na večírek s dvojkoncertem jednak multižánrové mnohonárodnostní české skupiny Allstar Refjúdží Band a poté i americko-belgické formace KVS, která se podílí na představení Vlámského národního divadla  Occupied city. Kdo přijede s cyklojízdou bude mít velmi zvýhodněné režijní vstupné za 50Kč (oproti plné ceně 160 Kč ).

Potvrzeným bonusem tohoto večera bude jedna z prvních možností pořídit si nové číslo unikátního magazínu CityBike, časopisu vytvářeného pražskou cyklistickou komunitou prakticky na koleně a pro sebe. Martin Kontra (mj. guru  z Bajkazylu) a jeho kolegové z Respektu udělali vše proto, aby druhé číslo CityBiku stálo za to! Těšme se na něj ;)!

Z diskuze posledních dní vzešla tato relativně krátká trasa. Hlavním cílem bude co nejméně šlapat;)

Můžete se rovněž připojit k události na FB a šířit ji dál.


« zpět na titulní stránku

 

Kontaktujte nás na info@cyklojizdy.cz. Cyklojízdy podporují...

 na titulní stránku