Cyklojízdy.cz - pražské cyklojí­zdy

Města cyklojízd: Praha | Brno | Plzeň | Ostrava | Liberec

Obsah:

Lednová Pupova cyklojízda.

Ve čtvrtek 17. ledna od 18h se uskuteční sedmá Pupova cyklojízda. Tradiční akce, věnovaná symbolické vzpomínce na jednoho ze zakladatelů pražského cyklohnutí a iniciativy Auto*Mat Honzu „Pupa“ Bouchala.

Poklidnou vzpomínkovou cyklojízdou pojedeme z Jiřího z Poděbrad se zastávkou v místě Honzova pracoviště ve Sněmovní ulici odkud naposled vyjel k místu, kde k nehodě došlo. Dozvíme se také něco nového o veřejné sbírce na realizaci pomníku. Poté pojedeme na křižovtaku Kapitána Jaroše, kde minutou ticha uctíme jeho památku. Následně se i s těmi, kdo dorazí pěšky přesuneme do nedalekého kina OKO, kde bude i letos možnost mezi sebou prohodit pár slov.

Přibližný harmonogram:

18:00 – začátek cykojízdy z Jiřího z Poděbrad

18:45 – příjezd do Sněmovní

19:20 – pieta na kpt. Jaroše

20:00 – zakončení v Bio OKO

Přidejte se k akci na facebook události a vemte i své přátele.

On Thursday January 17th 6 pm starts the January Prague Critical Mass ride. As usually we set out from Jiří z Poděbrad square. We’ll commemorate the death of our biking fellows – especially of Honza „Pup“ Bouchal, one of the first among the initiators of Prague urbancycling movement.

We’ll go to Malá Strana – Sněmovní street and after a while we’ll move to the accidentpoint at Nábřeží kpt. Jaroše where after couple minutes as hommage to Pup we saddle our bikes for the last etap to warm up and chat in the bar of Cinema OKO.

 

http://www.bikemap.net/route/1952921


« zpět na titulní stránku

 

Kontaktujte nás na info@cyklojizdy.cz. Cyklojízdy podporují...

 na titulní stránku