Cyklojízdy.cz - pražské cyklojí­zdy

Města cyklojízd: Praha | Brno | Plzeň | Ostrava | Liberec

Obsah:

Soutěž o grafiku Velké podzimní cyklojízdy 2013

V rámci příprav Velké podzimní cyklojízdy 2013, která se uskuteční v sobotu 14. září v Praze, vypisujeme soutěž o její grafiku.

Podtitulem letošní Velké podzimní cyklojízdy je požadavek „2 % peněz na cyklodopravu“. Cyklodoprava v Praze představuje dnes něco přes 2 % cest po městě a cílem strategických dokumentů města je její rozvoj na 7% podíl do roku 2020. Investice do cyklodopravy nicméně nikdy nepřesáhly byť 1 % investic do dopravy a v posledních 2 letech navíc zásadně klesly až letos skoro zmizely. To přímo ohrožuje naplňování strategických cílů města a v praxi i bezpečnost vzrůstajícího počtu pražských městských cyklistů. Cyklojízdou chceme vyzvat nové vedení města k nápravě této situace a reálné podpoře cyklodopravy v rozpočtu na rok 2014. K tomu poslouží i grafika propagačních materiálů.

Uzávěrka soutěže je 31. 7. Vyhodnocení proběhne v kruhu přípravného týmu Velké podzimní cyklojízdy (Iva Pohanková, Václav Mucala, Vít Masare) hned po tomto datu.  Nejlepší návrhy zveřejníme na webu a Facebooku Auto*Matu. Odměnou pro vítěze bude použití jeho návrhu jako hlavního vizuálu na všech propagačních materiálech Velké podzimní cyklojízdy 2013.

Zadání:

– posílejte návrh ve formě plakátu A3 a FB coveru (851×315) a FB icon(180×180 > zmenšeně 160×160)

– povinný obsah : logo Auto*Matu – základní verze “panáček s hvězdičkou” (zde ke stažení), prostor pro loga partnerů – plakát (doporučujeme bílý box na spodek plakátu, vizte zde verzi 2012), datum a čas, místo srazu, krátký text (cca 100 znaků), www.cyklojizdy.cz, podtitul: „2% peněz na cyklodopravu“

 

Návrhy posílejte do 31.7.2013 na iva.pohankova@auto-mat.cz

Těšíme se na ně!

 

 


« zpět na titulní stránku

 

Kontaktujte nás na info@cyklojizdy.cz. Cyklojízdy podporují...

 na titulní stránku