Cyklojízdy.cz - pražské cyklojí­zdy

Města cyklojízd: Praha | Brno | Plzeň | Ostrava | Liberec

Obsah:

Únorová Cyklojízda do Festky

19. 2. 2014 | 18:00 | Jiřího z Poděbrad | Facebook událost/event

—For english scroll down.—

Šlápneme do pedálů skrz kratší trasu, která nás dovede do dílny a showroomu světoznámé Festka. Dozvíme se jak se staví ocelové, karbonové ale i titanové rámy od špulky k rámu. Uvidíme jak se dělají rámy na zakázku přímo na míru jezdce a jaké nástroje se na to používají. Podíváme se na dílnu, kde se kola kompletují. Nakonec si budeme moct potěžkat hotové výtvory v showroomu. Foťáky s sebou, takové krásky totiž na ulici jen tak nepotkáte

 

Po prohlídce se odebereme do vinohradské Utopie, kde si dáme třeba pivo a možná si pustíme film

 

Fetska je česká avšak světoznámá firma, která vyrábí kola na na míru jezdcům. Staví z oceli, karbonu ale i titanu. Za svoji krátkou činnost se vypracovala na vysokou úroveň a jezdí na cyklistické festivaly po celém světe. Není příliš cyklistů, kteří by Festku neznali a neuznávali.

 

Utopie je multifunkční místo setkávání a autorských aktivit. Galerie – divadlo – film – besedy – autorská čtení – knihy.

 

Přibližný program:

18:00 Start

19:15 Příjezd do Festky

20:15 Utopie

Budeme se na Vás těšit!


After a short ride we’ll end up in showroom and workroom of Festka. There we’ll take a look on how bicycles are made of steel, carbon or even titanium, how are made custom bikes for specific needs of a riders and what tools and methods are used in these proceses. Of course we’ll check out their beautiful work in the showroom!

After that we’ll move to Utopie in Vinohrady to have a beer, talk or maybe a movie.

Aprox. schedule:

18:00 Start at JZP

19:15 Festka

20:15 Utopie

See you there!


« zpět na titulní stránku

 

Kontaktujte nás na info@cyklojizdy.cz. Cyklojízdy podporují...

 na titulní stránku