Cyklojízdy.cz - pražské cyklojí­zdy

Města cyklojízd: Praha | Brno | Plzeň | Ostrava | Liberec

Obsah:

Monster Ball ve prospěch Auto*Matu

Prague TV — on-line průvodce Prahou — pořádá v pátek 31. října 2008 v Retro Music Hall šestý ročník Monster Ball — největší a nejlepší Halloween párty v Praze. Tento rok očekáváme více než tisíc návštěvníků, kterým zahrají United Flavour a Maradona Jazz.


Zvaci plakat

Se španělskou zpěvačkou Carmen a multi-instrumentalistou Djai z Pobřeží Slonoviny budou United Flavour servírovat energický mix reggae, hip-hopu, R&B, taneční a latinsko-americké hudby. Maradona Jazz zahrají v úvodu večera směsici živé instrumentální hudby a DJ zahýří latinsko-americkými rytmy. Zábavu večera podpoří hudbou také DJ Baltazar, Mindbeam Music a M&gors sound system a z Expresradia 90,3 FM dorazí jako specielní host Dr. Bob.

Na závěr večera rozdělí sponzoři párty ceny za nejlepší kostýmy a vyhlásí výherce Monster Ball tomboly. V tombole je možné vyhrát letenky od společnosti Smart Wings.

Mimo hlavní jeviště bude divadelní skupina Miloco předvádět metání ohněm. Zde se také můžete zdarma občerstvit, navštívit fotostánek nebo stánek Auto*Matu s prodejem nové edice triček, připraveno je i několik překvapení.

Vstupné na Monster Ball párty je 150 Kč pro kostýmované, 200 Kč bez kostýmu.

Výtěžek akce bude zaslán na konto iniciativy Auto*Mat.

Pořadatel akce: Prague TV


« zpět na titulní stránku

 

Kontaktujte nás na info@cyklojizdy.cz. Cyklojízdy podporují...

 na titulní stránku