Cyklojízdy.cz - pražské cyklojí­zdy

Města cyklojízd: Praha | Brno | Plzeň | Ostrava | Liberec

Obsah:

Výzva cyklojezdcům: Hledáme témata, cíle a trasy příštích cyklojízd

V návaznosti na vaše návrhy z novoročního setkání zájemců o pražský veřejný prostor, městskou cyklistiku a Auto*Mat bychom vás rádi vyzvali k vymýšlení témat a tras cyklojízd pro tento nebo následující rok. Některé návrhy a ideje tu už jsou, u celé řady měsíců je ale prostor pro nové nápady naprosto otevřený.

 

 

 

 

 

 

leden 19/1 – Pupova vzpomínková cyklojízda

únor 16/2 – Podobně jako vloni v únoru a v listopadu dojedeme k Bajkazylu na břehu Vltavy, kde bude pro zájemce další možnost využít unikátní cyklomobilní sauny, kterou spravuje a standardně pronajímá Bajkazyl.

březen 15/3

duben 19/4 – Velká Jarní Cyklojízda: neoficiální zahájení nového ročníku kampaně Do práce na kole, který bude oproti loňsku zaměřen na participaci spíše než na najíždění kilometrů. Po zkušenosti z posledních dvou velkých cyklojízd je vidět směr, kam se ubíráme. Místo, kam a kudy pojedeme je zatím ve hvězdách. Předpokládáme, že proběhne venkovní zakončení zvedáním kol a nezávisle na něm bude v relativní blízkosti začínat hlavní afterparty, kde rovněž představíme Do práce na kole 2012.

květen 17/5 – Rýsuje se spolupráce s velkou mezinárodní akcí na podporu kvalitní práce s veřejným prostorem a městskou dopravou – reSITE festival.

červen 21/6

červenec  19/7

srpen 16/8

září  22/9 – Velká podzimní cyklojízda na Den bez aut v rámci pouličních sousedských slavností Zažít město jinak

říjen 18/10

listopad 15/11

prosinec 20/12

Máte-li nápady, jak by budoucí cyklojízdy mohly vypadat a kam směřovat pište na info@cyklojizdy.cz. Společně se nad tím zamyslíme a uvidí se. Díky.

Všechny pravidelné pražské cyklojízdy mají povolení k zvláštnímu užívání komunikací. Naše jízda je plně legální.


« zpět na titulní stránku

 

Kontaktujte nás na info@cyklojizdy.cz. Cyklojízdy podporují...

 na titulní stránku