Cyklojízdy.cz - pražské cyklojí­zdy

Města cyklojízd: Praha | Brno | Plzeň | Ostrava | Liberec

Obsah:

Březnová cyklojízda se siestou v hotelu

Již tento čtvrtek  15.3. v 18 hodin od kostela na náměstí Jiřího z Poděbrad vyjede tradiční pražská cyklojízda.

Březnová cyklojízda, na které se budete moct dozvědět žhavé novinky z příprav Velké jarní cyklojízdy a dalších akcí spojených s městskou cyklistikou v Praze,  nás všechny doveze do Nového města a taky do jedné úplně nové, netradiční  lokality. Jízdu zakončíme v hotelu Mosaic House, který se profiluje jako jeden z vůbec nejekologičtějších v Praze. Má i certifikát Cyklisté vítáni, a takových míst v Praze zrovna moc není.
Od 21 hodin zde začne koncert skupiny Lo Dost. Vstupné na vystoupení je zdarma. Navíc pro účastníky cyklojízdy bude jídlo a pití zlevněno o 10 %.

Pojeďte s námi. Chcete-li nám pomoci s přípravami na Velkou jarní cyklojízdu, čtvrtek bude ideálním místem setkání a získání více informací.

FB událost zde.
https://www.cyklojizdy.cz/
http://www.mosaichouse.com/
————————–————————–————————–


The March Prague Critical Mass goes to one of the most eco-friendly hotels in Prague-The Mosaic House. There will be a band playing from 9pm. You can enjoy 10 % discounted snacks or drinks while listening to the performance.

Come and join us! If you would like to help us with a preparation of The Big Spring Critical Mass, it is a great opportunity to meet us and get to know more.

See you this Thursday 15th at 6pm in front of the church in Jiriho z Podebrad.

See the Facebook event.
https://www.cyklojizdy.cz/
http://www.mosaichouse.com/


« zpět na titulní stránku

 

Kontaktujte nás na info@cyklojizdy.cz. Cyklojízdy podporují...

 na titulní stránku